shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : kr0
View Cart Check Out

Vakthold/Politi

Selvom fest og moro er viktig, er ingenting viktigere enn sikkerheten.

Og vi tar sikkerhetsarbeidet på alvor, så du skal kunne feste i trygghet med alle dine medruss. Dette sikrer våre alle våre serfitiserte vakter, som alle har bred erfaring. Vaktene, har lang erfaring med sikkerheten på Tryvann. De tilbringer tiden med å patruljerer området både på innsiden og utsiden av gjerdene, sikrer ferdsveiene for publikum og ser generelt til at gjestene våre blir tatt vare på, og tar vare på hverandre.

Det er også vakter som patruljerer med hunder. Dette har vi hatt på Tryvann de siste årene og de er på stedet for å spore opp folk som kanskje trenger hjelp utenfor de vanlige ferdsveiene.
I tillegg til de vanlige vaktene er politiet også på stedet under alle avviklingsdager. Vi har i alle år hatt et godt forhold til politiet og følger selvsagt deres anmodninger i forhold til sikkerheten. Politiet er tilstede før, under og etter at arrangementet har funnet sted. For gjestenes sikkerhet, går det også forebyggende patruljevakter hele veien opp til festivalområdet.

Dersom ulykken fortsatt skulle være ute, har vi sanitetspersonell som bistår alle som kunne trenge det. De har vært på Tryvann siden 2005 og har derfor lang og god erfaring med å tilrettelegge for medisinsk hjelp til våre gjester. Saniteten disponerer egen sykestue på området, og de har egen ambulanse på stedet dersom det skulle bli behov for det.

Vi er opptatt av at du skal føle deg trygg på Tryvann Festivalen, derfor skal vi også i år ha egne toaletter for jenter og gutter. Her vil det være vakthold. 

Et sikkerhetskorps på over 150 personer inkludert profesjonelle ordensvakter er tilstede på området til enhver tid. Dette inkluderer også faste politipatruljer, en stor stab frivillige og hundepatruljer som går søk på festivalområdet.