shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : kr0
View Cart Check Out

Presse

Til Russen: 

  • Det er mange medier som ønsker å dekke Tryvannsarrangementene og møte russen der. Vi er i utgangspunktet svært positive til pressens tilstedeværelse.
  • Samtidig har vi fått mange henvendelser fra russ som ikke opplever pressens tilstedeværelse som ok. Dette skal vi selvfølgelig også ta hensyn til. Vi har derfor satt en del retningslinjer for presse som er tilstede på Tryvann.
  • Du skal ikke la deg presset til å svare på intervjuer, gi kommentarer eller delta på bilder om du ikke ønsker.
  • Pressen får anledninger til å ta oversiktsbilder, men skal normalt ikke ta bilder der enkeltpersoner kan identifiseres, uten at de har fått samtykke til dette.
  • De fleste journalister er veldig hyggelige og ryddige og ønsker å lage balanserte, relevante saker med riktig informasjon. Vi tilrettelegger derfor for intervjuer og omvisninger på Tryvann frem til kl 21. Etter dette skal russen få fri fra pressen og få nyte festen uten å føle at man er på utstilling.

Til pressen:

Vi ønsker pressen velkommen til våre arrangementer. Vårt mål er å tilrettelegge slik at dere får best mulig arbeidsforhold, og vi åpner normalt for omvisninger og intervjuer frem til kl. 21.00 på arrangementsdagene, med forbehold om kapasitet.

Av hensyn til våre gjester og arrangementsorganiseringen, har vi noen retningslinjer pressen bes forholde seg til. Det er ofte stor pågang fra pressen rundt Tryvannsarrangementene og generelt i russetiden, så vi ber om forståelse for at vi i perioder kan ha begrenset kapasitet til å håndtere alle henvendelser.

Hensyn til våre gjester er alltid viktig for oss, og det er ikke alle russ som ønsker å bli avbildet eller kontaktet av pressen på arrangement.

Dersom dere ønsker å få tilgang til treffene, ber vi om at det søkes om akkreditering i forkant.

Ved innvilgning av akkreditering vil pressen bli vist rundt på området innenfor bestemt tid.

Søknad om presseakkreditering sender du ved å ta kontakt med oss på mail