shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : kr0
View Cart Check Out

Informasjon

Viktig informasjon til alle busser

Mange busser reiser til Tryvann hvert år, og står i bussringer, rigger eller fungerer rett og slett som transport. Alle bussene har forskjellige behov, og vi vil gjerne etterkomme så godt vi kan.

Det er viktigste er at din russebuss tar kontakt med vår bussansvarlig så fort som mulig – da kan vi svare på alle deres spørsmål om Tryvann kjapt og enkelt. Send en mail til buss@trvn.no hos oss.

Ofte stilte spørsmål:

Er bussen min for høy for å komme inn på området til arrangementet?

  • Nei. To veier fører til Tryvann. Den vanligste ruten (Opp og gjennom Holmenkollen) har én bro som er 4,30 m høy. Den andre, ikke like vanlige ruten (Forbi Soria Moria og opp på baksiden) er alternativet for busser over 4,30 m i høyden (Double-deckere kan kjøre denne veien uten problem).

Må alle på bussen være med når bussen kjøres inn på området?

  • Nei, men ha gjerne en kontaktperson/ansvarlig tilgjengelig for avklaringer på stedet.

Kan vi bruke inne-anlegget til bussen under arrangement?

  • Ja, men kun på level 2 og level 4. På level 1 er det kun riggebusser og hovedscenen som spiller. (Vil din buss rigge? Kontakt oss!)

Når må bussen vår være på Tryvann?

  • Dersom din buss rigger under arrangementet, må bussen være på Tryvann i henhold til avtalen som er gjort med utstyrsleverandør. Dette er viktig å respektere, av produksjonsmessige årsaker.
  • Dersom din buss skal parkeres i bussland på level 2, må den være på plass på Tryvann senest 1 time før dørene åpner.
  • Dersom din buss skal stå på Rulleparkeringen på level 4 der dere kan komme å dra som dere vil, står dere fritt til å bestemme selv.

Hva koster strøm og vakthold for min buss på Tryvann?

  • Det er GRATIS!

Kan jeg oppholde meg inne i bussen når den er parkert?

  • Det kan du. Men vær oppmerksom på at dersom bussen er åpen for deg og resten av bussen, er det også mulig for uvedkommende å ta seg inn i bussen. Vi stiller med vakthold hvis dere ønsker å låse bussen helt, men da kommer du altså ikke inn i den selv heller.

Hvis bussen min står på level 1 eller level 2, kan vi rulle før arrangementet er avsluttet?

  • Nei, av sikkerhetsmessige årsaker kan ikke bussene på level 1 og level 2 kjøres ut før arrangementet er over. Tryvann har dog tilrettelagt for rulling for alle busser etter at arrangementet er over. Kommer dere langeveis fra, kan dere dermed oppleve Tryvann og rulling i hovedstaden på samme kveld!

Kan man skaffe RusseID for alle på bussen?

  • Nei. RusseID er personlig, og må skaffes av hver og én på egenhånd. Husk at du må ha gyldig RusseID for å slippe inn på Tryvannfestivalen.

Hvordan melder vi på bussen vår til kåringene?