shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : kr0
View Cart Check Out

Tryvann

Nyheter

Cypher 2017

Hver tirsdag og torsdag avslører vi bussene som rigger på Tryvann, og på vår Instagram er allerede Cypher 2017 avslørt som en av disse eminente bussene. De 22 guttene fra Follo har kjent hverandre i årevis allerede, og mener at nøkkelen til en vellykket russetid er å være laidback og stole på hverandre på bussen. Vi tok en prat med gutta om både buss, rigg og russetid.

cypher

Gutta på Cypher 2017

Fortell litt om bussen deres? Hvem er på bussen, og hva er historien deres så langt?

– Vi er en guttebuss fra Follo, med 22 karer. Vi repper Cyphern. Prosjektet startet så sent som sommeren 2016, som vil si at vi har tatt det ganske rolig hele veien. Russetiden skal være morsom så det er etter vår mening ikke så viktig å ta det seriøst. Flere av gutta kjente hverandre forut for VGS, men samholdet satte seg mest her. Det er et ubeskrivelig brorskap på bussen og vi er ikke så strenge på verken regler eller dugnadstimer. Alle stoler på hverandre som gjør at vi kan ha et avslappet forhold til kontrakter, ettersom alt vi sier ja til gjennomfører vi.

Vi gjør det kanskje litt annerledes enn enkelte busser, men vi mener RT handler om samholdet. Det handler om solidariteten blant alle som skal ut av videregående og alle som ønsker å gjøre RT til en bra feiring.

Hvorfor ønsket dere å rigge på Tryvann?

– Fordi det er annerledes og morsomt! Det er jo selvsagt mye jobb med kun selve bussprosjektet, men rigg i tillegg gjør det enda større! Mer arbeid er null stress, og resultatet blir kaos uansett, og det er det vi vil ha ut av RT.

Hva blir det beste med russetiden 2017?

­­– Å se resultatene av det vi har jobbet for. I tillegg er det ganske sykt at alt går på skinner med tanke på at vi er så utrolig laidback når det gjelder alt av planlegging og dugnader. Dermed blir det enda fetere for oss når bussen er ferdig og riggen dundrer. Vi gjør det vi sier ja til og jobber hardt, men vi tar liksom ikke hele greia så sick seriøst. Vi bare tar det chill og gjør det vi må, men det er ærlig null stress.

Hvorfor burde andre russ ta turen til deres rigg på Tryvann?

– Helt ærlig så må russen oppleve Tryvann, og vi kan i alle fall garantere deilig stemning!